15 февруари 2011

Него што сакав...

Прееска сакав да напишам нешто, ама ме викна колегата за доручек и коа извади некоја ганџа се напраивме кокичиња и забораив и пост и доручек и јогурт и све. Едно само знам добар џоинт по сабајлечки не се одбија.

Ај добро утро добри луѓе

Нема коментари:

Објави коментар